Tag: pandehurve

Aktakuzë për rrezikim të trafikut publik dhe mbikëqyrje të pandërgjegjshme të trafikut publik

27/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshëm, sot, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve M.A., për shkak të veprës penale ‘’Rrezikim i trafikut publik’’ dhe të ... Read More

Aktakuzë për fajde, krim i organizuar, detyrim dhe organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

08/05/2019

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ngritur sot aktakuzë kundër gjashtë të pandehurve për shkak se të njëjtit kanë kryer veprat penale “Fajde” ... Read More

Ngrihet aktakuzë ndaj dy policëve kufitarë për keqpërdorim të detyrës

22/03/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër dy të pandehurve, I.D., dhe B. Sh., për veprën penale “Keqpërdorimi i ... Read More

Aktakuzë ndaj katër personave që u kapën me rreth 1100 kilogramë mish të prishur në Pejë

27/02/2019

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti i Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve S.SH., R.SH., M.B., dhe J.B për shkak të veprave penale “Prodhimi dhe ... Read More

Kërkohet paraburgim për shitësit e drogës

07/02/2019

​Prokuroria Themelore në Pejë ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Pejë caktimin e paraburgimit të pandehurve V.K., dhe D.S., nën dyshimin se kanë kryer veprën ... Read More

Aktakuzë ndaj dy personave për tentim për migrantë

01/02/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve E.S. dhe A.B., për shkak të veprës penale ‘’Kontrabandim me migrantë’’. Sipas aktakuzës, më 21 ... Read More

Aktakuzë për katër personat që kryen vjedhje të rëndë në marketin “Dushi” në Malishevë

30/01/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ngritur aktakuzë kundër katër të pandehurve B.M., B.M., Sh. B., dhe A.M., për veprën penale “ vjedhje e rëndë në ... Read More

Aktakuzë për lëndim të lehtë trupor dhe asgjësim të pasurisë

15/01/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve F.D., SH.I., A.M., F.R., dhe V.H., të cilët gjenden nën masën e arrestit shtëpiak që ... Read More

Aktakuzë për lëndim të lehtë trupor dhe asgjësim të pasurisë

15/01/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve F.D., SH.I., A.M., F.R., dhe V.H., të cilët gjenden nën masën e arrestit shtëpiak që ... Read More

“27 Prill”: Avokatët janë gjobitur me nga 1,000 euro

16/10/2018

16 Tetor 2018 / 14:01 Mbi njëzet avokatë të të pandehurve për ngjarjet e 27 prillit u gjobitën me nga 1,000 euro dhe u larguan ... Read More

Dhuna në Kuvend, Çento kthehet në paraburgim

03/04/2018

3 April 2018 / 15:14 Jane Çento nga Prilepi është pjesë e të pandehurve për 27 prillin e përgjakshëm, i kthyer në paraburgim në Shutkë. ... Read More