Tag: papërshtatshme

Në këtë mënyrë ju mund ti shpëtoni thonjtë nën mish pa vizituar mjekun

30/07/2020

Këpucët e papërshtatshme ose prerja e tyre jo e mirë për këmbët tuaj mund t’ju sjellë një problem shumë të madh siç janë dhe futja ... Read More

Mënyra për të shpëtuar nga thonjtë nën mish pa shkuar tek mjeku

29/07/2020

Këpucët e papërshtatshme ose prerja e tyre jo e mirë për këmbët tuaj mund t’ju sjellë një problem shumë të madh siç janë dhe futja ... Read More

Shkaqet që fshihen pas lodhjes së tepërt

21/10/2019

Zakonisht ndjesia e lodhjes vjen si rezultat i një ditë të papërshtatshme apo pas një udhëtimi të lodhshëm, mirëpo në disa raste kjo ndjesi mund ... Read More

Shikoni fytyrën tuaj dhe do të merrni përgjigjen me cilin ushqim po e teproni!

27/05/2019

Dieta e papërshtatshme mund të ketë efekt të keq në fytyrën tuaj, më së shumti në ngjyrën e tenit dhe në plakjen e hershme Dermatologia ... Read More

Wolves e largon Man Utd nga ‘top 4’

02/04/2019

Wolves ka treguar edhe një herë se është skuadër tejet e papërshtatshme për skuadrat e mëdha në Premierligës. ‘Ujqërit’ në shtëpi kanë arritur të mposhtin ... Read More

Kiropraktika, korrektimi i Atlasit, eliminimi i dhembjes së kokës dhe i simptomave të tjera

02/02/2019

Pozita e papërshtatshme e Atlasit, sado që të jetë e vogël, e hollë dhe e lehtë e boshtit kurrizor mund të shkaktojë dhembje të ndryshme ... Read More

Bora vështirëson qarkullimin drejt Brezovicës

03/01/2019

Pas reshjeve të borës, rruga për në Brezovicë është bërë e papërshtatshme dhe kalimi me vetura është pothuajse i pamundur. Shumë vetura kanë mbetur të ... Read More