Tag: Paqes

Pacolli në Senatin Amerikan: Prezenca amerikane në rajon është jetike për paqen dhe demokracinë, Ballkani i takon NATO-s

05/02/2019

Prezenca amerikane në rajon është jetike për garantimin e paqes dhe demokracisë dhe rajoni i Ballkanit i takon NATO-s. Kështu ka thënë Zëvendëskryeministri i Parë ... Read More

MPJ-ja greke Rusisë: Marrëveshja e Prespës, model për zgjidhjen e dallimeve mes dy shteteve

14/01/2019

14 Janar 2019 / 21:37 Marrëveshja e Prespës që nga nënshkrimi kontribuon në përforcimin e paqes dhe stabilitetit të Ballkanit dhe njëkohësisht është edhe model ... Read More