Tag: parandalues

Policia mbyll dy lokale të natës në fshatrat e Drenasit, aty punonin tetë femra të Shqipërisë

10/11/2018

Policia e Kosovës ka zbatuar planin operativ “Nëntori 2018”, me karakter parandalues me qëllim të kontrollimit dhe inspektimit rutinor të lokaleve të natës, për identifikimin ... Read More