Tag: paraqit

Google planifikon të ndërtoj një orë me kamerë

01/09/2019

‘LetsGoDigital’ zbuloi patentët, e cila u paraqit përsëri në korrik të vitit 2017. Patenta titullohet thjesht “Camera Watch” dhe do të përmbaj shtatë diagrame, raporton ... Read More

“Tanku”, seanca publike shtyhet për më 25 shkurt

28/01/2019

28 Janar 2019 / 10:20 Ish ministrja e brendshme Gordana Jankullovska u paraqit e vetme në Gjykatën e Apelit ku duhej të mbahej seancë publike ... Read More

Të hënën, përpjekje të reja për burgosjen e Gruevskit

10/11/2018

10 Nëntor 2018 / 15:31 Nikolla Gruevski nuk u paraqit në Shutkë. Gjykata, ditën e premte, pati një përpjekje të pasuksesshme që t’ia dorëzojë vendimin ... Read More

Jankullovska nuk u paraqit në gjykatë, ka probleme me shtatzëninë

18/04/2018

18 April 2018 / 12:17 Ish ministrja e Brendshme, Gordana Jankullovska, sot nuk u paraqit në gjykatë ku ishte caktuar seancë gjyqësore për rastin “Tenk”. ... Read More