Tag: parash

Mercedes rrezikon ndalimin e shitjeve në Gjermani?

26/08/2020

Ndalimi i shitjeve do të garantojë një sasi të madhe parash nga kompania finlandeze Nokia. Nokia mund të ketë ‘dështuar’ t’i bëjë konkurrencë rivalëve të ... Read More

Ish zyrtarë, pastrim parash përmes kompanive “Of Shor”

15/07/2018

15 July 2018 / 15:53 Ish zyrtarë dhe biznesmenë kanë bërë pastrim parash përmes rrjeteve të kompanive “of shor”, duke nxjerrë shuma të majme jashtë ... Read More