Tag: patente

Patenta e Samsung zbulon Galaxy S11, potencial me ekran të zgjerueshëm

16/07/2019

Samsung Electronics paraqiti një patentë të re në fund të vitit 2018 për një “telefon Galaxy me ekran të zgjerueshëm” në KIPO (Zyra e Pronës ... Read More

Pajisen me patentë shoferi të Kosovës me dokumente të falsifikuara

16/05/2019

Policia në Kamenicë ka arrestuar dy të dyshuar meshkuj pasi që të njëjtit janë pajisur me patentë shoferi të Republikës së Kosovës duke përdorur patentë ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen reciproke të patentë shoferëve

28/01/2019

Sot është nënshkruar marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. Ministri i Punëve të Brendshme i Kosovës, Ekrem Mustafa u shpreh ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen e patentë shoferëve

28/01/2019

Sot do të nënshkruhet marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë. Në këtë ceremoni do të nënshkruhet ... Read More

LG mund të jetë duke punuar në një telefon me 16 kamera

26/11/2018

LG mund të jetë duke punuar në një telefon me 16 kamera, sipas një patente të sapo publikuar që është vërejtur nga LetsGoDigital. LG duket ... Read More