Tag: patronatin

Thaçi: Për 400 masakra në Kosovë nuk u dënua askush edhe pas 20 vitesh

14/05/2019

Në 20 vjetorin e masakrave në fshatrat Qyshk, Pavlan, Zahaq dhe Llabjan, nën patronatin e kryeministrit të Kosovës është organizuar akademi përkujtimore. Presidenti i Kosovës, ... Read More

Komuna e Istogut shënon ditën e dëshmorëve

12/04/2019

Nën patronatin e kryetarit të komunës së Istogut, Haki Rugova, është shënuar 12 prilli, dita e dëshmorëve të komunës së Istogut, njofton zyra për informim ... Read More

Xhemajli Berisha shpallet “Hero i Kosovës”

06/04/2019

Nën patronatin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, për nder të 30-vjetorit të rënies në altarin e lirisë të dëshmorit të kombit, ... Read More

Mbahet konferencë për sfidat dhe të arriturat e gruas shqiptare

29/03/2019

Sot në Gjakovë nën patronatin e kryetarit të kësaj komune, Ardian Gjini, dhe me përkrahjen e zyrës së UN Women në Prishtinë dhe Ministrisë së ... Read More

Gashi: Vepra e 21 dëshmorëve të Kombit, frymëzim dhe krenari

11/03/2019

Sot, në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajl Berisha” në Prizren, nën patronatin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, u mbajt akademi përkujtimore për ... Read More