Tag: patur

Nëse po kërkoni një lidhje serioze, hiqni dorë nga këto shenja horoskopi

24/10/2019

Binjakët janë më të prirur për të patur një marrëdhënie jo tradicionale. Kjo, sepse ata janë kaq të dhënë pas njohjeve të reja, pas bisedave ... Read More

Përplasje mes protestuesve, dyshime për policë të infiltruar

03/04/2019

Në protestën e tetë të organizuar sot nga opozita paralel me seancën plenare të Kuvendit, nuk ka patur përplasje mes protestuesve dhe kordonit të policisë, ... Read More

iPhone XR përbënte 39 për qind të shitjeve të iPhone në dhjetor

25/01/2019

Disa analistë kanë deklaruar se iPhone XR është duke mos patur sukses në shitje, por të tjerët duket se janë pak më optimistë. Edhe vetë ... Read More