Tag: pemët

A e dini çfarë i ndodh trupit nëse hani dardhë çdo ditë?

03/06/2019

Dardha është një nga ato fruta e cila ka numër të madh të fibrave.Kështu pemët dhe perimet që kanë numër të lartë të fibrave iu ... Read More

Hamburgerët me djathë janë të mirë për shëndetin tuaj

16/05/2019

Është mbrëmja e ditës së premte dhe jeni të uritur, çfarë ushqimi preferoni? Pemët dhe perimet të cilat i kanë ngrënë gjatë tërë javës? Jo, ... Read More

Sa më shumë pemë e perime

31/03/2019

Ju mundeni të mos i pëlqeni, por ka disa arsye se pse duhet të filloni t’i hani pemët dhe perimet. Nga mungesa e përdorimit të ... Read More

Pasojat e temperaturave të ulëta në SHBA, mollët mbulohen nga akulli (Foto)

13/02/2019

Temperaturat e ulëta që kanë goditur disa pjesë të SHBA-së, ka bërë që edhe pemët të mbulohen nga akulli. Një fermer në Michigan ka shkrepur ... Read More

Artikujt të cilët duhet t’i konsumoni saktësisht në kohën e caktuar të ditës

28/01/2019

A e keni ditur që pemët duhet konsumuar në kohë të caktuar të ditës në mënyrë që konsumimi i tyre të ketë ndikim më të ... Read More

Pema 500 vjeçare në Mazgit vizitohet nga turistët, në gjithë botën ka vetëm tre të tillë (Video)

03/09/2018

Është ndër pemët e rralla që mund të jetojë kaq gjatë. Madje thuhet se vetëm dy apo tri të tilla kaq të vjetra mund t’i ... Read More