Tag: pemëve

5 vitaminat që luftojnë alergjitë e pranverës

27/04/2020

Pranvera sjell jo vetëm rritjen e temperaturave dhe lulëzimin shumëngjyrësh të pemëve, por edhe alergjitë bëhen më të shpeshta. Statistikat tregojnë se çdokush të paktën ... Read More

Jetoi në një pemë për dy vite radhazi

29/06/2019

Roger i kishte lëne edhe emra pemëve, njëren prej tyre e kishte quajtur Maria. “Gjithmonë kam ndjer një lidhje me natyrën dhe jam munduar ta ... Read More

Tri ushqimet që e shkatërrojnë testosteronin

13/05/2019

Duke filluar nga ushtrimet squat e deri te konsumimi i pemëve e perimeve, këshillat se si ta rritni testosteronin janë thuajse të panumërta. Megjithatë, përderisa ... Read More

Mënyrat e ndryshme se si mund ta përdorni limonin për t’i gëzuar efektet shëndetësore që i sjell

12/02/2019

Limoni është në mesin e pemëve më të shëndetshme në planet, pasi që ofron një sërë përfitimesh shëndetësore. Limonët kanë veti antibakteriale dhe antivirale, ndërkaq ... Read More

Dëmton veshkat: Nuk duhet tepruar me suplemente të vitaminës C

10/01/2019

Në sezonin e ftohjeve dhe gripave, rekomandohet konsumimi i pemëve dhe perimeve të freskëta, mirëpo edhe tableta të pasura me vitamina. Mirëpo, a është e ... Read More

Rritet çmimi i pemëve dhe i perimeve

21/10/2018

21 Tetor 2018 / 14:29 Rritet çmimi i pemëve dhe perimeve në treg. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistikë, për dallim nga viti ... Read More