Tag: Pentagon

Në Pentagon zbulohet monumenti që i dedikohet ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë

09/05/2019

Në Pentagon është bërë zbulimi i monumentit i cili i dedikohet ndërhyrjes ushtarake të NATO-s në Kosovë në vitin 1999 ndaj forcave serbe. Këtë e ... Read More

Shekerinska-Shanahan: Është konfirmuar partneriteti strategjik i SHBA-së dhe Maqedonisë së Veriut

07/03/2019

7 Mars 2019 / 10:59 Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska në Pentagon pati takim me sekretarin amerikan të Mbrojtjes, Patrik Shanahan, ku u konfirmua partneriteti ... Read More