Tag: përbërës

Çfarë janë fibrat dietike dhe përse janë të rëndësishme ato?

10/02/2019

Fibrat dietetike janë një përbërës i karbohidrateve komplekse. Fibrat prodhohen vetëm nga bimët; mishi nuk ka të tilla. Fibrat nuk treten në zorrën e hollë, ... Read More

Hiqni dorë nga pasta e dhëmbëve! Puçrrat hiqini me hudhër!

10/02/2019

Hudhra ka shumë veti antibakteriale, gjë që e bën hudhrën një përbërës pothuajse të domosdoshëm të shumë ushqimeve. Për më tepër, hudhra ka filluar të ... Read More

Si t’i eliminoni piklat e pleqërisë (video)

03/02/2019

Gjëja fenomenale për piklat dhe shenjat e pleqërisë, që bëhen me vetëm dy përbërës të cilët me siguri i keni në kuzhinë Piklat dhe shenjat ... Read More

10 gjëra që duhet t’i dijë secili mashkull mbi proteinat pluhur

28/04/2018

Ndërtoni muskujt me shejk proteinash, mirëpo shikoni në etiketë a gjenden këta përbërës, të cilët do t’ju ndihmojnë të nxirrni dobi edhe më të mëdha ... Read More