Tag: përcaktohet

Me këtë maskë ju mund të eliminoni njollat e errëta të lëkurës

14/06/2020

Hiperpigmentimi i lëkurës i njohur ndryshe si njollat e errëta të lëkurës, përcaktohet si një ndryshim në ngjyrën e lëkurës. Janë një sërë arsyesh dhe ... Read More

Sot fillon edicioni i ri i NBA, ja parashikimet finale

22/10/2019

Pritet që të ketë spektakël e një garë të vërtetë ku vështirë është edhe të përcaktohet favoriti i sivjetëm.  Ekspertët e New York Times, Harvey ... Read More

Shteti evropian që zotëron mbi 221 mijë ishuj

25/08/2019

Numri i saktë i ishujve në botë është i vështirë të përcaktohet edhe për shkak të kritereve që duhet të vendosen se cili mund të ... Read More

Në 14 vitet e fundit, Google ka ruajtur disa fjalëkalime të bizneseve

22/05/2019

Integriteti i një llogarie në internet përcaktohet nga fuqia e fjalëkalimit të saj. Nëse përdorni fjalëkalime si “123456”, nuk do të kishte nevojë as për ... Read More

Çfarë është tinitusi? Simptomat, diagnoza, trajtimi

07/04/2019

‘Tinnitus’-i përcaktohet si perceptimi i tingullit në mungesë të stimujve të jashtëm akustik korrespondues. MSc.PT. Irfan M.TifekuMaster of Science in PhysiotherapyOsteopathic manual practitionerMuscelo-skeletal ultrasoundtel. 045 ... Read More