Tag: përcakton

Na thoni sa të gjata i keni flokët, t’ju themi diçka për personalitetin tuaj

08/07/2020

Studime të ndryshme tregojnë që gjatësia e flokëve përcakton katër pika të rëndësishme për personalitetin tonë. Pre rja e flokëve që zgjedhim na përcakton, si ... Read More

Mënyra më e mirë për t’i larguar puçrrat nga shpina

25/09/2019

Vendi ku shfaqen aknet është i pari që përcakton trajtimin e tyre, për shembull nëse ju shfaqen akne në fytyrë, kremi pudër është mënyra më ... Read More

Tahiri: Deri në fund të majit, ligji që zvogëlon numrin e ministrave dhe zëvendësit e tyre (Video)

25/03/2019

Ligji i cili përcakton kufizimet e ministrive, pritet që në maj të kalojë në Qeveri. Kështu ka bërë të ditur kryetari i Komisionit për Hartimin ... Read More

Shqipëria po shuhet, diferenca mes lindjeve dhe vdekjeve në 2018, më e ulëta nga 1923

05/03/2019

Diferenca ndërmjet lindjeve dhe vdekjeve, ajo që përcakton shtesën natyrore të popullsisë, është duke ngushtuar më shpejtësi vit pas viti duke lajmëruar se shumë shpejt ... Read More

Sa janë të sigurta produktet që konsumoni?

26/02/2019

Ushqimi që konsumojmë çdo ditë përcakton shumë gjëra për ne dhe për jetën tonë. Ushqimi luan rol kyç në shëndetin tonë dhe në energjinë që ... Read More