Tag: përcjellur

Nga dasma e djalit të Remzie Osmanit, çfarë nuk keni parë

11/04/2019

Remzie Osmani, të shtunën ka martuar djalin e saj, Hamzën me Gëzimen. Ekipi i emisionit “Mirage”, ka përcjellur nga afër dasmën e djalit të këngëtares ... Read More

Analistët për incidentet në Beograd dhe Tiranë: Veprime jo normale dhe rrjedhojë e idesë për ndarje të Kosovës

06/04/2019

Me incidente të shkaktuara nga pala serbe janë përcjellur Samiti i Dytë Dixhital i vendeve të Ballkanit Perëndimor që u mbajt në Beograd dhe konferenca ... Read More