Tag: përfaqësojnë

Kjo është arsyeja pse duhet t’i konsumoni ato çdo ditë hudhrën dhe limonin

04/01/2020

Hudhra dhe limoni përfaqësojnë një eliksir të vërtetë dhe të çmuar për shëndetin tonë. Këtu janë të gjitha përfitimet që këto ushqime të marra së ... Read More

8 mënyra për të mbajtur minjt larg shtëpisë pa përdorimin e helmeve apo kurtheve

05/08/2019

Këto kafshë përfaqësojnë një shembull të shkëlqyer të “mysafirëve të paftuar shtëpiak”. Ata mund të dëmtojnë rrobat, telat apo muret.Por, pjesa më e keqe për ... Read More

Ekipi i xhudos me në krye Majlinda Kelmendin përfaqësojnë Kosovën në Minsk 2019

24/04/2019

Ekipi i xhudos me në krye Majlinda Kelmendin përfaqësojnë Kosovën në Minsk 2019 Ka shkuar në tetë numri i sportistëve që do të përfaqësojnë Kosovën ... Read More