Tag: përfitim

Fruta që ruan zemrën dhe ju mbron nga diabeti e kanceri gjendet në çdo cep të Kosovës

11/12/2019

Pasurimi i ushqimit me mjedra nënkupton përfitim të dobive të ndryshme shëndetësore.Konsumimi i rregullt i frutit zvogëlon minimizon aktivitetin e radikaleve të lira, duke mbrojtur ... Read More

Fruti që ruan zemrën dhe iu mbron nga diabeti e kanceri, gjendet në çdo cep të Kosovës

28/09/2019

Pasurimi i ushqimit me mjedra nënkupton përfitim të dobive të ndryshme shëndetësore.Konsumimi i rregullt i frutit zvogëlon minimizon aktivitetin e radikaleve të lira, duke mbrojtur ... Read More

Çka ndikon në rritjen e produktivitetit në punë

08/09/2019

Produktivitet do të thotë më pak kosto dhe shumë punë e përfitim. Por ai varet nga shumë faktorë. Me disa prej të cilave po ju ... Read More

Arrest shtëpiak ndaj zyrtarit të UNHCR-së, mashtroi disa qytetarë se do tu ndërtonte shtëpi

16/03/2019

A.Rr, zyrtar i organizatës ndërkombëtare UNHCR – Gjilan, dyshohet për përfitim të kundërligjshëm të pasurisë, ai ka tejkaluar kompetencat e tij zyrtare, duke kontaktuar me ... Read More