Tag: përfituar

Arsyet pse duhet të flini të zhveshur

06/07/2019

Një nga ndryshimet më të thjeshta që mund t’i bëjmë për të përfituar nga gjumi është të flejmë krejtësisht lakuriq. Sipas hulumtimeve, 23% e të ... Read More

Lenjani e paralajmëroi Panuccin: Ti je vetëm kalimtar

23/03/2019

Christian Panucci i ka dhënë lamtumirën Shqipërisë dhe më së shumti kanë përfituar lojtarët të cilët kanë pasur probleme me italianin, veçuar së fundmi Strakosha ... Read More

36 orë të mbetura për të përfituar nga zbritja për biletën e Webit, festivalit më të madh të teknologjisë në Evropë

12/02/2019

Kanë mbetur vetëm 36 orë për të përfituar nga zbritja në biletën pjesëmarrëse të festivalit më të madh të teknologjisë dhe inovacionit në Evropë. Festivali ... Read More