Tag: përfshin

Laptopët LG 2020 Gram bëhen me procesorë të gjeneratës së 10-të Ice Lake

12/12/2019

LG ka zbuluar versionet e laptopëve Gram për 2020 dhe formacioni i ri përfshin modele 17, 15 dhe 14 inç, si dhe një konvertibël 2-në-1. ... Read More

Pyetjet psikologjike që ju ndihmojnë ta lexoni mendjen e çdo personi

15/03/2019

“Diskutimet e thella” janë bërë diçka e popullarizuar së fundmi. Në parim, ky fenomen përfshin bisedat filozofike mes dy miqve. Ditëve të sotme, bisedat e ... Read More

Vaji më i miri i gatimit për ta përmirësuar shëndetin e zemrës dhe për ta ulur kolesterolin

20/02/2019

Konsumimi i një diete të shëndetshme dhe të balancuar – e cila përfshin të paktën pesë porcione pemë e perime në ditë – mund t’jua ... Read More

Frutat që duhet t’i hani për një jetë më të gjatë

07/02/2019

Konsumimi i një diete të shëndetshme e të balancuar mirë – e cila përfshin të paktën pesë porcione pemë dhe perime në ditë – mund ... Read More

Dymbëdhjetë filma të mrekullueshëm nga viti 2018 që meritojnë një çmim Oskar

07/01/2019

Ka ardhur koha që të përmbledhim gjërat e shkëlqyera të vitit të kaluar – dhe kjo përfshin zgjedhjen e filmave të denjë për nominimin e ... Read More

Tetovë, brenda një muaji arrestohen 120 shpërndarës të drogës

05/10/2018

5 Tetor 2018 / 14:37 Për vetëm një muaj në rajonin e Pollogut, që përfshin Tetovën dhe Gostivarin, janë arrestuar 120 përdorues dhe shpërndarës të ... Read More