Tag: përfunduan

Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari fotografohen dorë për dore në Tiranë

15/05/2019

19:49 | 15 Maj 2019 19:49 | 15 Maj 2019 Fotografia po bën xhiro në rrjet. 6 vite bashkë, u duk se përfunduan në ndarje ... Read More

Diplomohen 16 kadetë për inspektorë të Inspektoratit Policor të Kosovës

30/04/2019

Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), sot gjashtëmbëdhjetë kadetë përfunduan pjesës teorike të programit profesional për Inspektor i Inspektoratit Policor të Kosovës. Ministri ... Read More

Depresioni tek artistët, të famshmit që vranë veten apo u mbyllën nga bota

05/03/2019

Disa nga damat më të njohura në botë dhe me reputacion në publik përfunduan keq! Si pasojë e depresionit nga fama apo nga arti, fusha ... Read More