Tag: përgjegjës

Huaweit i ndalohet përdorimi i kartave SD dhe microSD

26/05/2019

Huaweit i është ndaluar të jetë anëtar i SD Association, grupit përgjegjës për standardizimin e kartave SD dhe microSD. Ky ndryshim do të thotë se ... Read More

Bashkimi Evropian ligje të reja për ndëshkimin e sulmeve kibernetike

18/05/2019

Bashkimi Evropian miratoi një mjet të ri ligjor për të ndëshkuar ata që gjenden përgjegjës për sulme kibernetike në vendet anëtare të bllokut, si dhe ... Read More

Gjykime në mungesë për krimet e Serbisë në Kosovë

12/05/2019

Shumë persona nga Serbia, të cilët organet e ndjekjes penale në Kosovë i shohin si përgjegjës për krime lufte gjatë periudhës 1998-99, mund të gjykohen ... Read More

Frutat që veprojnë si pastrues natyralë dhe na ndihmojnë për një tretje më të rregullt e të shëndetshme

01/05/2019

Aparati tretës luan një rol jetësor në shëndet, pasi është përgjegjës për përthithjen e lëndëve ushqyese dhe eliminimin e mbetjeve ushqimore Sipas Medicine.net, përpunimi i ... Read More

AME ka filluar stërvitjen shkollore, zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

18/04/2019

Agjencia e Menaxhimit Emergjent e Ministrisë së Punëve të Brendshme, dhe institucioni përgjegjës i emergjencave i Republikës së Turisë AFAD, në kuadër të marrëveshjes së ... Read More

Dhuna në familje, përgjegjës edhe gjyqësori

08/04/2019

Për dhunën në familje në një formë përgjegjës janë edhe institucionet gjyqësore për shkak të neglizhencës së rasteve që duhen trajtuar me prioritet. Ministri i ... Read More

Avokati Gashi për statusin e veteranit: Dikush që ka qit flija në mal, nuk mund të krahasohet me atë që ka luftuar

03/04/2019

Ngritjen e aktakuzave kundër 12 personave përgjegjës të Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve, avokati Tomë Gashi  e konsideroi si skandalin ... Read More

Prokuroria në vendngjarje, kryen hetime rreth aksidentit

13/02/2019

13 Shkurt 2019 / 20:36 Prokurori Publik përgjegjës nga Prokuroria Publike Shkup po kryhen hetim në vendngjarje, në aksidentin e rëndë që ka ndodhur në ... Read More

Rama-pedagogëve: Mos më detyroni të bashkohem me studentët kundër jush!

18/01/2019

Kryeministri Edi Rama u tregua i ashpër sot me pedagogët duke i bërë përgjegjës për plagjiaturat në doktoraturat dhe punimet shkencore. Gjatë diskutimit për Paktin ... Read More

Zëvendëskryeministri Osmani nesër për vizitë në Tiranë

03/10/2018

Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për çështje Evropiane dhe negociator kryesor, shef i delegacionit shtetëror për negociata me BE-në, Bujar Osmani, së bashku me zëvendësin e ... Read More