Tag: përgjegjëse

Pesë iluzione optike që do t’ju vënë trurin në punë

14/03/2019

Eksperiencat tona të shkuara, dëshirat e fshehura janë përgjegjëse për iluzionet tona optike Truri ynë është përgjegjës në kërkim të modeleve, prandaj shpeshherë nuk i ... Read More

Dietat mesdhetare e reduktojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës

19/02/2019

Sëmundjet kardiovaskulare janë përgjegjëse për më shumë se 30% të numrit total të vdekjeve anë e mbanë botës, dhe çdo vit më shumë e më ... Read More

Pa rezultate në konfiskimin e pasurisë së paligjshme

23/01/2019

Organet përgjegjëse në Kosovë kanë shënuar rezultate minimale në aspektin e konfiskimit të pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme. Sipas Koordinatori Kombëtar për Luftimin ... Read More

Lluka takon organet përgjegjëse të sektorit energjetik, kërkon raportim për ndërprerjet e rrymës

20/12/2018

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka mbajtur takim me organet përgjegjëse për sektorin e energjisë në vendin tonë, gjegjësisht Korporatën Energjetike të Kosovës, KEDS, ... Read More

“Alarm” për urat e rrezikshme në Kosovë

01/09/2018

Gjendja e urave në Kosovë nuk është e kënaqshme, vlerësojnë autoritetet përgjegjëse. Për konstatimin e gjendjes së urave dhe aftësisë mbajtëse, kërkohet që të bëhet ... Read More

A do të jeni të suksesshëm t’i bëni për vete femrat, varet nga prognoza e motit

19/06/2018

Besoni apo jo, nuk është te sharmi, stili, tregimi juaj, por te prognoza e motit. Ajo është përgjegjëse për suksesin te femrat. Është e njohur ... Read More

Avokati i Popullit: Mos zbatimi i Ligjit për Sigurimin Shëndetësor, shkelje e të drejtave të njeriut

06/04/2018

Avokati i Popullit përmes një komunikate, fton autoritetet përgjegjëse për hartimin e politikave dhe programeve efikase shëndetësore. “E drejta për jetë të shëndetshme është e ... Read More