Tag: përgjithësi

Fasulet e kuqe stabilizojnë sheqerin në gjak

05/12/2019

Për fasulet në përgjithësi e dimë se janë ushqime shumë të shëndetshme, por një lloj i veçantë është fasulja e kuqe.Fasulet e kuqe qëndrojnë në ... Read More

Ushqimet që përmirësojnë shikimin

10/07/2019

Shumë njerëz përballen me probleme me shikimin.Kontakti i vazhdueshëm me kompjuterë, celularë dhe teknologjinë në përgjithësi ka bërë që numri i personave që kanë probleme ... Read More

Sipas një studimi të fundit edhe sasia e ulët e kolesterolit mund të shkaktojë probleme shëndetësore

03/07/2019

Në përgjithësi mjekët këshillojnë që të ulni sasinë e kolesterolit në gjak, për të përmirësuar shëndetin e zemrës, mirëpo sipas një studimi të fundit edhe ... Read More

Parandaloni thinjat e parakohshme me këto metoda

14/06/2019

Thinjat në përgjithësi simbolizojnë përvojën dhe eksperiencën në jetë. Thinjat në moshën e shtyer janë një proces normal, mirëpo për personat që thinjen në të ... Read More

Filloni të hani hurma dhe brenda një jave do t’i vëreni këto efekte

13/06/2019

Këta fruta mesdhetar nuk janë shumë të përhapur dhe në përgjithësi njerëzit nuk janë të informuar mbi benefitet që ato kanë për shëndetin e njeriut.Studimet ... Read More

Njihuni me futbollistin më të pafat në botë

13/05/2019

21:22 | 05/13/2019 Sportet në përgjithësi, e futbolli në veçanti, ka një lidhje të fortë me fatin. Në këtë sport, edhe pse punon shumë, duhet ... Read More

Besimi i luhatur në BE-në

27/03/2019

Drejtuesit institucionalë të Kosovës, por edhe qytetarët e vendit, në përgjithësi kanë pasur besim të plotë ndaj institucioneve të Bashkimit Evropian, por besimi i tillë ... Read More

Cili është tipari që i çmend të tjerët tek ju sipas shenjës së horoskopit

06/03/2019

Çdo gjë që ka lidhje me horoskopin në përgjithësi dhe shenjën tonë në veçanti, na intereson! Cilat janë pikat tona të dobëta? Po ato të ... Read More

Aq më shpejt që i pranoni këto të vërteta të hidhura, aq më shumë do t’ju përmirësohet jeta

21/01/2019

Nëse flasim në përgjithësi, njerëzit e kanë shumë të vështirë të ballafaqohen me të vërteta brutale, andaj kanë tendenca t’i thonë vetes gënjeshtra që u ... Read More