Tag: përjetojmë

Stresi ndikon shumë keq në jetën seksuale

20/11/2018

Stresi është problem shumë i zakonshëm që shumica prej nesh e përjetojmë në ndonjë fazë të jetës sonë, por, përveç se ndikon në shëndetin mendor, ... Read More

Mendoni se keni një punë të shpifur? Njihuni me 10 punët më stresuese në botë

10/04/2018

Çdo person i punësuar ndihet i stresuar herë pas here. Niveli i stresit që e përjetojmë varet nga ajo se çfarë profesioni dhe pozite kemi. ... Read More