Tag: “përkufizim”

Lajm i mirë për personat që pinë çaj rusi

15/04/2019

Çaji më i shëndetshëm për ju është ai që dëshironi ta pini çdo ditë. Ky përkufizim është më së shumti i shprehur në Perëndim, për ... Read More

Përfitimet shëndetësore të miqësisë së vërtetë

25/03/2019

A keni mik të vërtetë? A keni menduar ndonjëherë nëse ekziston ndonjë përkufizim apo diçka më shumë që e përshkruan më së miri një mik ... Read More

Vera është e nxehtë në Ballkan – edhe politika është nxehur!

14/08/2018

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe ai i Kosovës, Hashim Thaçi po flasin për “përkufizim” apo “korrigjim” kufijsh si opsion i mundshëm për normalizimin e ... Read More