Tag: perlë

Gjendet perla më e vjetër në botë

22/10/2019

Një perlë 8.000-vjeçare, për të cilën arkeologët thonë se është më e vjetra në botë është gjendur në Abu Dhabi, sipas autoriteteve atje është dëshmi ... Read More

Ksamili, destinacioni më i kërkuar nga mijëra turistë italianë

02/02/2019

Një nga realitetet më të bukura dhe atraktive të të gjithë Shqipërisë përfaqësohet nga një perlë e vogël, që deri para disa vitesh ishte një ... Read More