Tag: përmbajtur

Nuk kalon interpelanca për Spasovskin

11/03/2019

11 Mars 2019 / 22:46 Me 59 vota “për”, 20 vota kundër dhe 10 të përmbajtur Kuvendi nuk kaloi interpelanca kundër ministrit të Brendshëm, Oliver ... Read More

Mehmedi: Ligji për amnisti do të gjykohet edhe nga faktori ndërkombëtar

20/12/2018

20 Dhjetor 2018 / 20:55 Me 95 vota për, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur Kuvendi para dy ditëve u miratua Ligjin për amnistinë e ... Read More

Mbrëmë u votua Ligji pēr amnisti, me 95 vota ‘PËR’

19/12/2018

19 Dhjetor 2018 / 7:46 Me 95 vota për, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur Kuvendi miratoi Ligjin për amnistinë e 27 prillit. Ligji u ... Read More

Miratohet Ligji për amnisti, 95 deputetë votuan “për”

18/12/2018

18 Dhjetor 2018 / 18:52 Me 95 vota për, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur Kuvendi miratoi Ligjin për amnistinë e 27 prillit. Ligji u ... Read More

Kuvend, miratohet draft-amendamenti për emrin

02/12/2018

2 Dhjetor 2018 / 15:23 Me 67 vota për, 23 kundër dhe 4 të përmbajtur Kuvendi miratoi tekstin e draft-amandamentit i cili parashikon ndryshimin e ... Read More

Miratohet teksti i amendamentit 33

08/11/2018

Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur miratohet teksti i draft amendamentit 33. Read More

Kuvend, me 69 vota ‘pro’ kalon nevoja për ratifikimin e marrëveshjes

19/06/2018

19 June 2018 / 11:42 Kuvendi ka miratuar me 69 vota pro, 40 kundër dhe asnjë e përmbajtur kalon nevoja e ligjit për ratifikimin e ... Read More