Tag: përzgjedhjes

Boronica lufton plakjen

23/07/2019

Meshkujt dhe femrat nuk kanë të njëjtat zakone rreth përzgjedhjes së ushqimeve të përditshme.Ndërsa gratë këshillojnë mbi të ushqyerit me më shumë kalcium dhe hekur, ... Read More

Në bankën e të akuzuarve, ja kur nis gjyqi për Saimir Tahirin

16/04/2019

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri do të ulet në bankën e të akuzuarve më 19 qershor. Pas përzgjedhjes së gjyqtarëve, sot është caktuar edhe data ... Read More