Tag: pësojnë

Dëmet serioze që iu shkakton mbushja e buzëve

20/04/2019

Sipas mjekut Tijon Esho, njerëzit mund të pësojnë dëme katastrofike për shkak të mbushësve. “Që nga hematomat deri tek infeksionet, ka shumë pasoja për t’u ... Read More

Tetë arsyet se përse shkaktohet sulmi në tru

19/04/2019

Sulmi në tru është shkaktari i pestë i vdekjeve në SHBA, ku 800,000 njerëz pësojnë sulm të tillë çdo vit, gjë e cila i bie ... Read More

Vitin e ardhshëm bota do të humbë 6 trilionë dollarë nga sulmet kibernetike

01/04/2019

Gjatë vitit 2020 kompanitë dhe familjet në mbarë botën mund të pësojnë humbje me vlerë prej 6 trilionë dollarë për shkak të sulmeve kibernetike, deklaroi ... Read More

Doktorët më nuk rekomandojnë përdorimin e aspirinës për parandalim të sulmit të zemrës

19/03/2019

Miliona amerikanë të moshuar që brengosen se do të pësojnë sulm në zemër apo në tru me vite të tëra kanë konsumuar aspirinë çdo ditë, ... Read More

Elefanti i uritur i vërsulet turistëve, në sekondat e fundit i shpëtojnë më të keqes (Video)

12/03/2019

Ka filluar të rritet numri i personave që po e pësojnë me jetë nga elefantët, ku video të ndryshme amatore të publikuara në internet. E ... Read More

Lirim i madh i benzinës dhe dizelit në Maqedoni

26/11/2018

26 Nëntor 2018 / 13:00 Çmimet e derivateve të naftës dhe benzinës nga mesnata e sontme do të pësojnë ulje të ndjeshme, njoftuan sot nga ... Read More