Tag: pijet

Sa më i errët alkooli, aq më shumë mahmurllëk

14/03/2019

Kur pimë alkool, pijet të cilat nuk janë të tejdukshme, por të ngjyrosura, shanset më të mëdha janë që të nesërmen të vuajnë nga mahmurllëku ... Read More

Çfarë i ndodhë trupit kur pini ujë me limon çdo mëngjes

18/01/2019

Uji me limon është një nga pijet më të shëndetshme që mund t’i konsumoni në mëngjes. Kjo pije freskuese ofron shumë përfitime shëndetësore, dhe është ... Read More

Stuhia e fuqishme ia vështirësoi nisjen, aeroplani ‘vallëzoi’ në pistë para fluturimit (Video)

08/10/2018

Kjo është arsyeja, pse pijet nuk shërbehen para se aeroplani të nisë fluturimin si duhet. Aeroplani e një kompanie ajrore me bazë në Dublin, ka ... Read More