Tag: piktura

Pikturat e Hitlerit në shitje, por askush nuk është i interesuar

11/02/2019

Pesë piktura që thuhet të jenë krijuar nga lideri nazist Adolf Hitler nuk arritën të shiten në një ankand në Gjermani. Shtëpia e ankandit Weidler ... Read More

DAP shpall ankand: Shiten vetura, piktura dhe gjësende tjera

11/08/2018

11 August 2018 / 11:24 Nga vetura deri tek ara punuese, TV, piktura dhe garazhe nëntokësore do të shiten nga Drejtoria e të Ardhurave Publike. ... Read More