Tag: pimë

Gjashtë shenja alarmante: Trupi juaj është pushtuar nga helmet ushqimore!

06/04/2019

Toksinat janë të pranishme kudo rreth nesh; në ajrin që thithim, ujin që pimë dhe ushqimin e përditshëm. Madje edhe telefoni juaj i shumëdëshiruar është ... Read More

Sa më i errët alkooli, aq më shumë mahmurllëk

14/03/2019

Kur pimë alkool, pijet të cilat nuk janë të tejdukshme, por të ngjyrosura, shanset më të mëdha janë që të nesërmen të vuajnë nga mahmurllëku ... Read More

Informatat për të arritur pasurinë dhe famën

22/05/2018

Pasuria është si uji i detit: sa më shumë që e pimë, jemi më të etur!Arthur Schopenhauer Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] Të nderuar lexues, ju ndoshta ... Read More