Tag: pjesë

Google do fusë kërkimin me “screenshot”

19/09/2019

Një opsionin i ri i quajtur “Smart Screenshots”, pjesë e versionit më të fundit të aplikacionit Google 10.61, do të sjellë risi në mënyrën e ... Read More

Nishanet në këto 5 pjesë të “Trupit” kanë një domethënie shumë të veçantë

16/09/2019

Të gjithë kemi nishane në pjesë të ndryshme të trupitDisa janë më të mëdha, disa më të vogla dhe gjenden në pjesë të ndryshme të ... Read More

Ushqimet që iu bëjnë të dukeni më të rinj

15/09/2019

Foto ilustrim Plakja është një pjesë e jetës dhe nuk mund të shmanget. Gjithsesi, ushqimet që ju konsumoni ndihmojnë që këtë fazë të jetës ta ... Read More

Këto janë ushqimet që ju bëjnë të dukeni më të rinj

15/09/2019

Plakja është një pjesë e jetës dhe nuk mund të shmanget.Gjithsesi, ushqimet qe ju konsumoni ndihmojnë që këtë fazë të jetës ta kaloni sa më ... Read More

Gjethet e fikut mund të përdorën kundër tensionit të lartë

05/09/2019

Fiku është një frut i shijshëm dhe i ëmbël i familjes botanike ku bëjnë pjesë edhe manat. Fiqtë mund të hahen të freskët, të thatë, ... Read More

Këta janë kandidatët për formacionin më të mirë të FIFPro

05/09/2019

FIFA ka publikuar listën me lojtarët favoritë për të qenë pjesë e formacionit më të mirë në botë. 55 lojtarë nga ligat kryesore të Evropës, ... Read More

Gjithçka që duhet të dini për menopauzën

28/08/2019

Menopauza është pjesë e ciklit të zhvillimit femëror, mirëpo shumë femra i frikësohen dhe besojnë në mite të pavërtetuara rreth kësaj periudhe. Artikulli i fundit ... Read More

Nuk është “photoshop”, janë 1,453 kamionë të mbledhur në Turqi

23/08/2019

Një total prej 1,453 kamionësh morën pjesë në kortezhin në Aeroportin e Ri të Stambollit që shënoi pushtimin e Stambollit në vitin 1453. Rreth 3,000 ... Read More

Këto janë ushqimet që ju bëjnë të dukeni më të ri

20/08/2019

Plakja është një pjesë e jetës dhe nuk mund të shmanget.Gjithsesi, ushqimet qe ju konsumoni ndihmojnë që këtë fazë të jetës ta kaloni sa më ... Read More

5 ushqime që mund t’i konsumoni pa limit

20/08/2019

Linjat perfekte të trupit kërkojnë vullnet, vendosmëri dhe disiplinë, por e dini që ndonjëherë pjesë e kësaj pakete janë edhe “ushqimet e këqija”? Aspak për ... Read More

Më thuaj formën e të pasmeve, të të them diçka për shëndetin tënd

18/08/2019

Disa pjesë të trupit tonë janë tregues të shkëlqyeshëm të shëndetit tonë Nëse ju mungon kalciumi, mund të vuani nga ngërçet, nëse keni probleme me ... Read More

Më thuaj formën e vitheve, të të them diçka për shëndetin tënd

17/08/2019

Disa pjesë të trupit tonë janë tregues të shkëlqyeshëm të shëndetit tonëNëse ju mungon kalciumi, mund të vuani nga ngërçet, nëse keni probleme me tiroiden ... Read More