Tag: plakjes

Produktet më të mira që duhet t’i përdorni kundër rrudhjes së lëkurës

13/09/2019

Kur është çështja te kujdesi kundër rrudhave dhe plakjes së lëkurës, nuk e nevojshme të kërkoni produkte për “ndalimin e kohës”.E gjithë çka duhet të ... Read More

Gabimet që bëjmë për t’u mbrojtur nga dielli

28/07/2019

Në luftën kundër plakjes, ne nuk po mbrohemi ashtu si duhet nga rrezet ultravjollcë Të gjithë e dimë se duhet të përdorim SPF, por problemi ... Read More

Ushqimet për një jetë më të gjatë

23/04/2019

Antioksiduesit luftojnë sëmundjet kundër plakjes, të tilla si sëmundjet e zemrës dhe disa lloje të kancerit. Ka ushqime që, nëse i hani ato rregullisht, mund ... Read More

Duke kërkuar ilaçin e kancerit, shkencëtarët aksidentalisht e gjejnë ilaçin gjenetik për rënien e flokëve

14/12/2018

Askujt nuk i pëlqen të vërejë shenja të plakjes – qoftë nëse është fjala për flokët e thinjura apo shfaqjen e rrudhave. Përderisa për rrudhat ... Read More

Çfarë është menopauza, cilat janë simptomat dhe në cilën moshë fillon

27/11/2018

Menopauza është pjesë natyrale e plakjes, e cila zakonisht ndodh kur gruaja është mes moshës 45 dhe 55 vjet, ndërkaq zakonisht shfaqet kur nivelet e ... Read More