Tag: planeti

Pse Hëna ka dy fytyra?

21/05/2019

Një përplasje e lashtë midis Hënës dhe një planeti xhuxh ka lënë gjysmën e anës së jashtme të sipërfaqes së saj me shumë kratere, thonë ... Read More

Dhjetë vende në Tokë të cilat vetëm ata që i kanë parë, besojnë se vërtet ekzistojnë! (Foto)

11/01/2019

Planeti ynë ka pasur miliona vjet për të krijuar kryeveprat e tij, dhe duket se ia ka arritur shumë mirë. Gjithashtu mund të thuhet se ... Read More

Ibrahimovic: Kam ardhur nga planeti im – Planeti Zlatan

22/11/2018

Zlatan Ibrahimovic e ka cilësuar veten si “Superman”, teksa pretendon se vjen nga planeti i tij – Planeti Zlatan. Sulmuesi suedez ka pasur karrierë të ... Read More