Tag: plastike

Coca-Cola refuzon t’i heqë shishet e plastikës!

23/01/2020

Coca-Cola nuk do të ndalojë shitjen e pijeve në shishe plastike me një përdorim të vetëm, sepse sipas tyre do të zvogëlohej shitja. Bea Perezi, ... Read More

Përdorimi i këtyre pajisjeve në kuzhinë shkakton probleme me mëlçinë dhe kolesterinën

08/11/2019

Ekspertët kanë paralajmëruar njerëzit, të mos përdorin pajisje plastike të kuzhinës, sidomos gjatë kohës kur janë duke gatuar ushqime të ngrohta.Shkencëtarët kanë treguar se shumica ... Read More

Në Britani nis iniciativa për ndalimin e operacioneve plastike në vithe

12/10/2019

Shoqata Britanike e Kirurgëve plastikë estetikë (BAAPS) ka thënë se do të votojë për të vendosur nëse procedura e njohur gjerësisht si ngritja braziliane e ... Read More

Pse duhet ta kontrolloni gjithmonë afatin e ujit në shishe?

16/09/2019

Data e skadimit e ujit të ambalazhuar në shishe plastike është data kur plastika fillon të prishet dhe lëshon kimikatet e saj në ujë. Është ... Read More

Dr. Karantonis, specialist në Kirurgjinë Plastike dhe Rikonstruktive, vjen në Kosovë më 2, 3, 4 Shtator

29/08/2019

Dr. Fotios Filippos Karantonis mjeku specialist ne Kirurgjinë Plastike dhe Rikonstruktive,do te jete ne Spitalin Amerikan Kosove me datën 2, 3, 4 Shtator 2019.Departamenti i ... Read More

​Lopë në vend të pushuesve!

25/06/2019

Një nga sfidat më të mëdha të shekullit XXI është ndotja e globit nga mbetjet plastike, sa që rëndom përdoret termi plastik-planet. Në plazhin e ... Read More

Violeta Kukaj flet për operacionet plastike, tregon se a ka bërë ndonjë të tillë

08/04/2019

Violeta Kukaj flet për operacionet plastike, tregon se a ka bërë ndonjë të tillë Violeta Kukaj ka treguar nëse ka bërë ndonjë ndërhyrje në fytyrë. ... Read More

Qeset e palstikës së shpejti mund të fuqizojnë telefonin tuaj me bateri

16/02/2019

Hulumtuesit kanë konvertuar qeset plastike në copa të karbonit për bateri, duke ofruar një mënyrë për të vënë në ripërdorim qeset plastike të hedhura. Ndotja nga ... Read More