Tag: plotësimin

Studentët në Shqipëri iu rikthehen protestave

22/05/2019

Pas katër muajve studentët në Shqipëri u kanë këtyre protestave me kërkesat për plotësimin e kushteve të arritura me Paktin për Universitetin. Studentët kanë hedhur ... Read More

Katër kushtet e mbetura të PSD-së për votimin e Buxhetit 2019

02/02/2019

Pas shkarkimit të ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikalo, Partia Socialdemokrate pret plotësimin edhe të disa kushteve të tjera para se të votojë për Buxhetin. PSD-së ... Read More

​ Ligji për etiketat e veturave kalon leximin e parë në Kuvend

21/11/2018

21 Nëntor 2018 / 15:47 Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për automjete në leximin e parë kaloi pavarësisht vërejtjeve të opozitës. Zoran ... Read More