Tag: porositësit

Galaxy Fold pritet të dalë në shitje në shtator

25/07/2019

Kompania planifikoi që në prill të nxjerrë në shitje Galaxy Fold, por porositësit e parë u ankuan se ekranet thyheshin. Samsung tha se ka bërë ... Read More

“Monstra”, bombat publikohen pas 3 seancave

13/03/2019

13 Mars 2019 / 18:09 Dëgjimi i “Bombave” mund të zbulojë se kush janë porositësit dhe dorasit e vrasjes së pesëfishtë te Liqeni i Smilkovës ... Read More