Tag: praktikë

3 këshilla praktike për të ndaluar ngrënien e thonjve njëherë e përgjithmonë

30/05/2020

Kur përpiqemi të luf.tojmë zakonin tonë të kafshimit të thonjve, na duhen këshilla praktike që mund të zbatohen lehtësisht pa pasur nevojë të bëjmë shumë ... Read More

Çfarë duhet të bëni nëse e keni tepruar me ngrënien e ëmbëlsirave

08/11/2019

Por ka disa këshilla praktike se çfarë duhet të bëjmë: Konsumoni protetin dhe fibra. Diçka që ndihmon për ta stabilizuar presionin e gjakut janë mollat, ... Read More

Kur filloi të shënohet Dita Botërore e Mbipeshës?

11/10/2019

Dita Botërore e Mbipeshës shënohet çdo 11 tetor, me qëllim që të promovohen zgjidhje praktike për ta luftuar krizën botërore të mbipeshës. Data 11 Tetor ... Read More

Modeli i fundeve të cilat patjetër duhet t’i keni këtë pranverë

17/05/2019

Nëse dëshironi që njëkohësisht të vishni diçka më praktike, moderne dhe me stil, fundi i linjës A është zgjedhja më e mirë! Edhe pse janë ... Read More

A e dini cili është kuptimi i vërtetë i piercing në hundë? Do habiteni

02/05/2019

Tashmë është një praktikë shumë e zakonshme në vendet perëndimore dhe përdoret nga shumë vajza që duan të duken moderne. Por në vendet ku ka ... Read More

Përse asnjëherë nuk duhet të vendosni ‘AirPod’ në palestër

21/04/2019

Megjithatë, duket se vendosja e tyre në palestër nuk është një praktikë e lejueshme. Kjo, për shkakun se ato nuk janë të papërshkueshme nga uji ... Read More

Apostolova thotë se të drejtat e pakicave mbrohen vetëm në letër

02/04/2019

Mos zbatimi i të drejtave të pakicave në praktikë, mungesa e përkthyesve dhe mungesa e integrimit të pakicave në gjyqësor, janë problemet kryesore me të ... Read More

Ismaili: Për herë të parë në Kosovë nis hulumtimi STEPS, politika shëndetësore të bazuara në fakte

02/04/2019

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka njoftuar se sot ka nisur në praktikë zbatimi i hulumtitmit STEPS, përmes së cilit Kosova bëhet shteti i parë ... Read More

Qeveria largoi mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

11/02/2019

11 Shkurt 2019 / 14:58 “Qeveria e filloi edhe në praktikë zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Siç po e shihni, ndodhemi para godinës së Qeverisë, ... Read More

430 kandidatë nënshkruajnë kontratat për policë të Kosovës

18/01/2019

Katërqind e tridhjetë kandidatë janë përzgjedhur për vijimin e trajnimeve teorike dhe praktike për policë në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike. Në mesin e ... Read More