Tag: prani

Xhavit Haliti zgjidhet kryetar i Degës së PDK-së në Pejë

26/05/2019

Në prani të qindra delegatëve, u zhvillua Kuvendi Zgjedhor i Degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Pejë, ku me fjalë rasti, diskutoi Zëvendës kryetari ... Read More

Hoxha në Portugali: Ne besojmë në vizionin e BE-së, si alternativë e vetme e vlerave të qëndrueshme

08/04/2019

Konferenca Globale Horasis, e cila po mbahet në Portugali, në prani të qindra pjesëmarrësve nga dhjetëra vende të botës, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ... Read More

Zaev: Do të mbajë opinga të hekurta, por rroga 500 euro

26/01/2019

26 Janar 2019 / 16:42 Kryeministri Zoran Zaev, në prani të zëvendëskryeministrit Koço Angjushev, sot në një tribunë në Veles tha se nëse ka nevojë ... Read More

(VIDEO) Është shtuar prania e policisë rreth Kuvendit pas protestës së paralajmëruar.

27/09/2018

Para dhe përreth ndërtesës së Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ka prani të shtuar të forcave të policisë, pas protestës së paralajmëruar qëndrore, për sonte ... Read More

NP “Higjiena Komunale”- Shkup, fillon me aktivitete të rregullta në pjesën urbane të komunës Saraj dhe QSR “Matkë”

24/09/2018

Në konferencën për shtyp që u mbajt sot në QSR “Matkë”, në prani të kryetarit të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, kryetarit të komunës së ... Read More

Dita e ARM-së, krerët shtetëror para MB-së

17/08/2018

17 August 2018 / 10:38 Në prani të krerëve shtetërorë dhe ushtarakë, përfaqësues të korit diplomatik dhe personalitete të tjera me renome sot para Ministrisë ... Read More