Tag: “prekë”

Morena Taraku nis lidhjen me një shtetas turk. Kush është i dashuri që e mbush me dhurata

08/08/2020

Morena Taraku prej disa kohësh është shpërngulur në Turqi, ku dhe po tenton të prekë famën ndërkombëtare, por pse jo edhe të shijojë një dashuri ... Read More

7 ushqimet të cilat nuk do t’i prekni më me dorë pasi t’i mësoni këto fakte

05/11/2019

Artriti reumatik është një sëmundje autoimune, e cila i prekë 1.3 milion amerikanë çdo vit. Ky çrregullim karakterizohet nga dhimbje e nyjave, deformim si dhe ... Read More

Këto janë ushqimet që e nxisin migrenën

03/10/2019

Migrena është një çrregullim shumë i përhapur, i cili prekë shumë njerëz në tërë botën. Ky çrregulim manifestohet me dhimbje të vazhdueshme të kokës, vjellje ... Read More

Çfarë në vërtetë fshihet pas fryerjes së barkut?

01/10/2019

Fryerja e barkut është një gjendje shumë e shpeshtë, ku prekë përafërsisht 10-30% të popullsisë botërore. Shkaqet më të shpeshta të këtij problemi mund të ... Read More

Nivei i lartë i testosteronit nuk është i lidhur me autizmin

04/09/2019

Hulumtuesit tanimë e kanë aprovuar, që autizmi i prekë më shumë meshkujt sesa femrat. Në fakt sipas statistikave, djemtë janë 4 herë më shumë të ... Read More

Parandaloni kancerin e zorrës së trashë vetëm me këto dy ushqime

30/08/2019

Kanceri i zorrës së trashë është një nga llojet më të pëhapura të kancerit, i cili prekë zakonisht personat mbi moshën 60-vjeçare.Sipas studimeve, ju mund ... Read More

Fibroza cistike, simptomat dhe a jeni të rrezikuar nga kjo sëmundje që është përhapur shumë

12/08/2019

Fibroza cistike është një sëmundje trashëguese, e cila I prekë mushkëritë dhe sistemin tretës. Si pasojë e kësaj sëmundje, organizmi prodhon mukus, I cili I ... Read More

Kjo shenjë në frymëmarrje ju tregon për presionin e lartë të gjakut

02/06/2019

Presioni i lartë i gjakut është një gjendje serioze që mund të prekë secilin. Shkaku kryesor i shtypjes së lartë të gjakut lidhet kryesisht me ... Read More

Ushtrimi që duhet ta bëni për ta shmangur hipertensionin vdekjeprurës

08/02/2019

Veçse e dimë se shtypja e lartë e gjakut është një sëmundje e cila i prekë miliona njerëz anë e mbanë botës, ndërkaq shkaktohet duke ... Read More

Çfarë të hani në mëngjes për ta shmangur shtypjen e lartë të gjakut

29/01/2019

Shtypja e lartë e gjakut është një sëmundje e cila i prekë miliona njerëz anë e mbanë botës. Hipertensioni, pra shtypja e lartë e gjakut, ... Read More