Tag: princin

Princi Harry feston 36-vjetorin, royal family përjashton Meghan nga postimet e urimeve

15/09/2020

Ditëlindja e parë larg familjes royal për Princin Harry, që duke nisur nga ky vit do të festojë thjesht si një kalifornian dhe jo si ... Read More

Një princ i rremë ka dekoruar kryeministrin Zaev

17/09/2018

17 Shtator 2018 / 16:02 Kryeministri Zoran Zaev dy ditë më parë e ka pranuar princin e rremë të Malit të Zi, Stefan Çernetiq. Përveç ... Read More