Tag: probleme

Efektet pozitive të plazhit në shëndetin tonë

17/08/2019

Pushimet  në det, përveç relaksit dhe argëtimit që na ofrojnë, na shërbejnë edhe që të përmirësojmë disa probleme që mund të kemi me lëkurën apo ... Read More

Strategjia për të luftuar impotencën

15/08/2019

Vlerësohet se një në dhjetë burra ka probleme me arritjen e ereksionit. Ata nuk janë në gjendje të arrijnë dhe mbajnë ereksionin mjaftueshëm për marrëdhënie ... Read More

Një mollë para gjumit është zgjidhja më e mirë, rezultatet janë mahnitëse

11/08/2019

Të hash diçka para se të flesh mund të të sjellë probleme gjatë natës, sepse ushqimet në orët e vona të rëndojnë stomakun.Nëse kjo është ... Read More

A ju bien flokët? Ju mund të keni këto probleme me shëndetin

09/08/2019

Nëse jeni duke përjetuar rënie të flokëve të vazhdueshme apo probleme të tjera më floket, atëherë ju mund të keni disa probleme me shëndetin.Disa nga ... Read More

Këto ushqime nuk rekomandohen kurrsesi nga dentistët

06/08/2019

Sipas ekspertëve krahas ëmbëlsirave dhe verës që janë shkaktarë që ne kemi probleme me dhëmbët, ekzistojnë edhe disa ushqime të tjera që nuk kemi informacion ... Read More

Të flini zhveshur në netët e nxehta përmirëson shëndetin

04/08/2019

Nëse keni probleme me ekzemë ose probleme të tjera të lëkurës, fjetja i zhveshur mund t’ju përmirësojë gjendjen. Do të flini më shpejt Fjetja zhveshur ... Read More

A keni probleme me gjumin? Ndryshimi në frymëmarrje mund t’iu ndihmojë

31/07/2019

Shumë njerëz kanë probleme të ndryshme me gjumin dhe ende nuk kanë arritur të gjejnë një metodë, që do ta përmirësonte këtë problem. Gjithsesi sipas ... Read More

Mjeku refuzoi ta ndërpresë jetën e një foshnje me probleme në zemër: “Nuk kam të drejtë ta bëjë këtë”

24/07/2019

Një mjek i cili nuk pranoi të ndërpresë jetën e një fëmije me probleme në zemër, u përplas me prindërit e tij. Ai i bërë ... Read More

Metodat që i përdorin profesionistët për të larguar stresin

14/07/2019

Psikologët janë specialistët që na ndihmojnë të zgjidhim probleme, të kapërcejmë frikën dhe të qartësojmë ndjenjat tona në mënyrë që të jemi të qetë dhe ... Read More

Ushqimet që përmirësojnë shikimin

10/07/2019

Shumë njerëz përballen me probleme me shikimin.Kontakti i vazhdueshëm me kompjuterë, celularë dhe teknologjinë në përgjithësi ka bërë që numri i personave që kanë probleme ... Read More

Këto janë ushqimet që e përmirësojnë shikimin

10/07/2019

Shumë njerëz përballen me probleme me shikimin. Kontakti i vazhdueshëm me kompjuterë, celularë dhe teknologjinë në përgjithësi ka bërë që numri i personave që kanë ... Read More

Hidhni 2 pika të tilla në vesh dhe 50% e dëgjimit tuaj do të përmirësohet! Edhe moshat 80 vjeç janë habitur nga ky ilaç i thjeshtë dhe natyral!

10/07/2019

Veshet me probleme mund të paraqesin një problem serioz për një person, për shembull në fushën e punës së tyre: nëse vazhdimisht u thoni njerëzve ... Read More