Tag: procedoi

Njohësit e çështjeve politike, krijimin e një tribunali ndërkombëtar ndaj Serbisë po e shohin si veprim politik (Video)

13/05/2019

Përkundër që Kryesia procedoi tutje, njohësit e çështjeve politike dhe të drejtësisë thonë se është e pamundur që të krijohet në tribunal ndërkombëtar për krimet ... Read More

Ushtronte aktivitetin e paligjshëm të lojërave të fatit, arrestohet 28-vjeçari

07/04/2019

Policia e Korçës procedoi penalisht një 28-vjeçar, nën akuzën e Organizimit të lotarive të palejueshme. Policia bën me dije se i proceduari është shtetasi me ... Read More