Tag: procedura

Avokati i Popullit thotë se rreth 100 mijë vendime gjyqësore s’po zbatohen në Kosovë

03/03/2019

Numri i lëndëve në procedura gjyqësore në të gjitha gjykatat në vend është 400 mijë. Por edhe rreth 100 mijë vendime që janë marrë nga ... Read More

MPB, procedurë për gjuhën e urrejtjes

15/02/2019

15 Shkurt 2019 / 10:00 Janë ngritur 5 procedura për gjuhë të urrejtjes, pas aksidentit tragjik në autostradën Shkup-Tetovë, njoftojnë nga MPB-ja. “Janë ngritur 5 ... Read More

“Imperija”, hetim i ri për Kamçevin dhe Mijallkovin

09/11/2018

9 Nëntor 2018 / 14:14 PSP-ja pas një procedura parahetimore, nën kodin “Imperija”, ka hapur hetime të reja kundër Jordan Kamçevit, Sasho Mijallkovit, Nenad Josifoviqit, ... Read More

Gruevski i shpëton burgut edhe për disa ditë

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 15:43 Nikolla Gruevski sot nuk është paraqitur në burgun e Shutkës. Procedura për ankimim i jep ish kryeministrit edhe disa ditë ... Read More

Vonesa në kompensimin për autostradën Ohër-Kërçovë

05/08/2018

5 August 2018 / 15:37 Tashmë disa muaj është ngadalësuar procedura për pagesën e mjeteve për tokat që shteti përmes shpronësimit ua mori qytetarëve për ... Read More

Kërkohen përgjegjësi penale për “mjekun popullor”

02/07/2018

2 July 2018 / 16:28 Agjencia e Ilaçeve nuk ka përgjigje se deri ku është procedura për verifikimin e preparateve me të cilat janë trajtuar ... Read More