Tag: prodhime

Facebook do ta lansojë një Portal të ri, tablet të avancuar për video thirrje (Foto)

12/06/2019

Vitin e kaluar, Facebook lansoi tabletet Portal dhe Portal + që janë prodhime e para harduerike të kompanisë. Pajisjet që ofrojnë video thirrje dhe aplikacione ... Read More

Agjencia për ushqime zbulon produkte me OMG

09/08/2018

9 August 2018 / 16:12 Agjencia për Ushqim dhe Veterinari ka gjetur dy prodhime të importuara me organizma të modifikuara gjenetikisht. Njëri është oriz koçani ... Read More