Tag: produkte

Ushqimet që duhet t’i konsumoni për një jetë të gjatë e të shëndetshme

02/06/2019

Janë disa produkte të thjeshta që zakonisht gjenden në kuzhinën e çdo shtëpie, por shumë prej nesh nuk e kanë idenë e vetive të dobishme ... Read More

Si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta

13/05/2019

Nëse jeni duke kërkuar të zbardhoni dhëmbët tuaj, mos shpenzoni para në produkte të shtrenjta. Mjafton të shkoni në kuzhinën tuaj. Gjithçka që iu duhet ... Read More

Shala: Qytetarët e Kosovës nuk po konsumojnë mallra nga Serbia

12/04/2019

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka thënë se disa produkte në tregun e Kosovës kanë afat më shumë se një vjeçar, andaj sipas ... Read More

E konfirmon studimi: Proshuta dhe salçiçet janë kancerogjene

25/03/2019

Një raport studimor ka zbuluar se proshuta dhe produkte të tjera që vijnë nga mishi i përpunuara janë kancerogjene. Kjo, për faktin e përmbajtjes së ... Read More

Veshmbathjet e mençura mund të jenë produktet e rradhës të Apple

11/01/2019

Interesi i Apple në sektorin e shëndetësisë nuk është sekret. Kompania ka blerë kompani dhe produkte të ndryshme shëndetësore, për të mos harruar edhe Apple ... Read More

Një mënyrë plotësisht natyrale e largimit të aromës të pakëndshme nga këmbët

10/10/2018

L’Erbolario, brendi Italian me produkte 100% natyrale si çdo herë që ju ofron zgjedhje për probleme të ndryshme të lëkurës tuaj, edhe kësaj radhe për ... Read More

Në Shqipëri nisin kontrollet e qumështit, ndalohen ato me vaj palme

31/05/2018

Ka nisur aksioni në supermarkete të Shqipërisë për të kontrolluar produkte dhe nënproduktet e qumështit me përmbajtje të vajit të palmës që është i palejuar. ... Read More

Epoka e re digjitale shumë shpejtë do të ndryshojë bankat dhe sigurimet

01/04/2018

Mënyra se si funksionon banka, marrim para hua dhe blejmë produkte të tilla si sigurimi, makina dhe shërbimet ligjore, do të ndryshojë në mënyrë dramatike ... Read More