Tag: produktiv

Përfaqësues të diasporës shqiptare vizituan Mitrovicën

20/05/2018

Roli i diasporës shqiptare ka qenë i madh, konstruktiv, produktiv dhe jetik në periudha vendimtare, sidomos kur kombi ishte në rrezikun e shfarosjes. Kështu u ... Read More

Revoltohet Don Arbas: “Estrada” është kanceri i muzikës në Kosovë

05/05/2018

Producenti i njohur Don Arbas vazhdon të jetë produktiv në studion e tij, duke punuar këngë për artistë të ndryshëm. Ai e ka filluar karrierën ... Read More