Tag: produktivitet

Çka ndikon në rritjen e produktivitetit në punë

08/09/2019

Produktivitet do të thotë më pak kosto dhe shumë punë e përfitim. Por ai varet nga shumë faktorë. Me disa prej të cilave po ju ... Read More

Për produktivitet dhe lumturi, dëgjoni tri këshillat e Richard Branson-it

28/06/2018

Richard Branson beson se lumturia shpie në produktivitet, ndërkaq pengesat në biznes gjithmonë i sheh si mundësi dhe jo vetëm si sfida. Ai tregon se ... Read More